Opdater Micro:bitten

Hvad er firmware til Micro:bitten?

Firmware er en speciel type software, der får enheder til at fungere korrekt. Du kan tænke på det som den software, der får en maskine til at opføre sig som den gør. Micro:bitten har to chips på bagsiden; den ene kører din kode, mens den anden kører firmwaren, så du kan programmere enheden.

Der kan være tidspunkter, hvor du måske ønsker at opdatere firmwaren for at teste nye softwarefunktioner. Hvis det er tilfældet, vil denne side vise dig, hvordan du gør det.

Sådan finder du den aktuelle firmwareversion

Inden du opgraderer, skal du finde ud af, hvilken version af firmwaren, du har på din micro:bit. Sæt micro:bitten i via USB , åbn DETAILS.TXT- filen fra MICROBIT- drevet, og kig efter nummeret på linjen, der begynder 'Interface version'.

Sådan opdateres firmwaren

1) Download hex-filen fra denne side til din computer.

Find din nyeste version her - siden er på engelsk https://microbit.org/guide/firmware/

2) Når batteripakken er taget ud og en USB-ledning er tilsluttet din computer, skal du derefter holde nulstillingsknappen inde bag på micro:bitten og sætte USB-kablet ind i enheden. Du skal se et drev i stifinder kaldet VEDLIGEHOLDELSE .

3) Træk og slip HEX-filen, du downloadede fra denne side, til micro: bitten, og vent på, at den gule system-LED på bagsiden af ​​enheden holder op med at blinke. Når opgraderingen er afsluttet, nulstilles micro:bitten, skubber sig ud fra computeren og vises igen i normal MICROBIT-drevstilstand .

4) Endelig skal du kontrollere filen DETAILS.TXT, der er på MICROBIT- drevet, og sørge for, at den har det samme version af nummeret som .HEX-firmwaren, som du lige har downloadet og installeret på micro:bitten.